Avem 40 vizitatori și nici un membru online

Joi 13 Decembrie 2018

phoca thumb l dsc 4006Prin această scrisoare de mulţumire, dorim să ne exprimăm recunoştinţa pentru modul în care aţi sprijinit JKA România și CSU Brasov, precum și colectivul de sportivi şi antrenori din cadrul clubului nostru care au reuşit în anul 2014 să urce pe podium de 383 ori (135 medalii aur, 123 medalii argint şi 126 medalii bronz ).
Ne-a impresionat ospitalitatea şi, în mod deosebit, faptul că am avut onoarea de a fi însoţiţi în proiectele noastre necondiţionat pe întreg parcursul anului 2014 .
De asemenea, am fost încântaţi de căldura şi prietenia cu care am putut colabora. Ne bucurăm că am putut participa la Campionatul Mondial din Polonia, unde am câştigat pentru România 18 medalii (1 medalie de aur, 11 de argint și 6 medalii de bronz) şi la Campionatul European din Ungaria, unde am câştigat pentru România 23 medalii (4 medalii de aur, 14 medalii de argint și 5 medalii de bronz). Suntem profund impresionaţi de dorinţa şi eforturile dvs prin care clubul nostru şi-a îmbunătăţit semnificativ relaţiile interumane, imaginea şi condiţiile de antrenament, colaborând excelent cu Universitatea Transilvania din Brașov. Ne-am bucurat că am putut să aducem şi noi o modestă contribuţie la imaginea Braşovului, atât pe plan naţional cât şi internaţional, zâmbind, cu gândul acasă, de pe cele mai înalte trepte ale podiumului competiţional.
Sperând într-o continuare a colaborării noastre şi pe viitor, în numele sportivilor şi al antrenorilor, ne exprimăm încă o dată mulţumirea şi recunoştinţa pentru implicarea dvs. în desfăşurarea proiectelor noastre pe anul 2014.


Preşedinte JKA România
Chiru Dan Dragoş
Gala Premiilor Sportivul Anului 2014

Braşovul a fost în sărbătoare cu peste 220 părinţi, sportivi, oficialităţi locale, trusturi media TV, Preşedintele Federaţiei Internaţionale SKDUN, shihan Pătru Aurel 7 dan, fiind angrenate în cadrul “Galei Premiilor Sportivul Anului ediţia a IX a” din Aula Universității Transilvania din Brașov

Publicitate