Avem 53 vizitatori și nici un membru online

Joi 13 Decembrie 2018

wukf 2013Sportivii români îşi vor apăra titlul suprem la ediţia a cincea a Campionatului Mondial de Karate WUKF pentru seniori şi veterani, care va avea loc între 5 şi 9 iunie la Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Capitală.

 Românii, care au ocupat primul loc în clasamentul pe medalii la ediţia a patra, din Italia, cu 16 medalii de aur, 9 de argint şi 8 de bronz, vor lupta împotriva a peste 450 de karateka de top din ţări ca Marea Britanie, Japonia, Irlanda, Spania, Portugalia, Elveţia, Rusia, Africa de Sud, Venezuela, Malaysia, Taiwan, India şi nu numai, se arată într-un comunicat remis Agerpres.

 Organizatorul campionatului, Federaţia Română de Karate FRK WKC, aşteaptă la acest eveniment peste 250 de oficiali din întreaga lume, printre care comitetul director al Federaţiei Mondiale WUKF, arbitri, antrenori şi conducători ai delegaţiilor internaţionale

 Miercuri 6 iunie, la ora 15,30, la Rin Grand Hotel Bucureşti, Federaţia Română de Karate FRK WKC organizează conferinţa oficială de presă unde vor fi prezenţi reprezentanţi ai federaţiilor participante, alături de oficiali români.

 Joi 6 iunie, la ora 19,00, la Sala Polivalentă va avea loc ceremonia de deschidere a ediţiei cu numărul 5 a Campionatului Mondial, eveniment la care sunt aşteptaţi peste 4.000 de spectatori, intrarea fiind liberă.

 Duminică 8 iunie, între orele 9,00 şi 17,00, se vor da luptele decisive pentru câştigarea titlului de campioni mondiali, iar această ultimă zi a competiţiei se va încheia cu festivitatea de premiere.

 În premieră pentru România, preşedintele Federaţiei Mondiale de Karate WUKF, Osvaldo Messias de Oliveira, va fi oaspetele de onoare al Campionatului Mondial de Karate WUKF pentru seniori şi veterani, având rolul de a superviza performanţele sportivilor de renume mondial, precizează comunicatul. Oliveira s-a declarat încântat ia parte la eveniment şi le-a urat succes sportivilor români ce vor lupta pentru păstrarea titlului mondial. Totodată, Osvaldo Messias de Oliveira a ţinut sa felicite Federaţia Română de Karate FRK WKC, condusă de către Liviu Crişan, pentru potenţialul extraordinar de a organiza o competiţie de amploarea Campionatului Mondial.

Publicitate