Avem 14 vizitatori și nici un membru online

Miercuri 14 Noiembrie 2018

Shoto Cup , editia a IX a adună sâmbătă la start 371 sportivi .

11091142 787539918002573 2323646334424854534 nShoto Cup -CSU Brasov, organizat de CSU Brasov dupa regulamentul SKDUN va avea loc, sâmbătă, în sala Sporturilor din Brasov.
Competiția adună la startul său an de an sute de sportivi legitimați în cadrul SKDUN si WKC. La startul acestei ediții, se vor alinia 371 sportivi din 26 cluburi sportive .
Shoto Cup -CSU Brasov va fi organizat de Clubul Sportiv JKA Romania si CSU Brasov unul din cluburile cele mai performante ale Brasovului, cu numeroase rezultate pe plan național și

Citește mai departe: Shoto Cup , editia a IX a adună sâmbătă la start 371 sportivi .

Gala premiilor Sportivul Anului JKA CSU Brasov 2014

phoca thumb l dsc 4006Prin această scrisoare de mulţumire, dorim să ne exprimăm recunoştinţa pentru modul în care aţi sprijinit JKA România și CSU Brasov, precum și colectivul de sportivi şi antrenori din cadrul clubului nostru care au reuşit în anul 2014 să urce pe podium de 383 ori (135 medalii aur, 123 medalii argint şi 126 medalii bronz ).
Ne-a impresionat ospitalitatea şi, în mod deosebit, faptul că am avut onoarea de a fi însoţiţi în proiectele noastre necondiţionat pe întreg parcursul anului 2014 .
De

Citește mai departe: Gala premiilor Sportivul Anului JKA CSU Brasov 2014

JUDGEMENT DAY- ROMANIA

dejanuSambata, 29 si Duminica 39 Noiembrie 2014 ,  orele 10.00 – 18.30 se da lupta finala pentru cea mai inalta pozitie a podiumului, la OPENUL  JUDGEMENTDAY- ROMANIA , competitie de nivel international organizata de Federatia Romana de FREESTYLE  KICKBOXING. Sala FLOREASCA –  va fi gazda competitiei ce reuneste peste 1200 dintre cei mai buni sportivi , aflati in cursa pentru un loc pe podium . Miza este cu atat mai mare pentru  participanti cu cat la aceasta competitie isi vor face simtita prezenta

Citește mai departe: JUDGEMENT DAY- ROMANIA

Lucian Băroiu: S-au făcut pași importanți către unificarea federațiilor de karate

imageResize''Miercuri a fost o reuniune informală la Ministerul Tineretului și Sportului la care au fost chemate toate federațiile de karate care există la ora actuală la noi. Joi a fost o ședință cu federațiile de arte marțiale. Reprezentanții Ministerul Tineretului și Sportului au comunicat viziunea MTS construită pe propunerea înaintată de mine. Desigur, nu toată lumea dorește această unificare. Sunt federații care nu vor. Știu ele pentru ce. Important este că nu există un curs înapoi. Sunt doar câteva

Citește mai departe: Lucian Băroiu: S-au făcut pași importanți către unificarea federațiilor de karate

Bănicioiu: "Vreau să văd unificarea la karate şi pe hârtie!"

banicioiuNicolae Bănicioiu, ministrul Tineretului şi Sportului, a declarat azi că va lua cât de curând decizia de a finanţa doar versiunile de karate puternice şi recunoscute de forurile internaţionale. Astfel că organizaţiile de karate din România au decis să se unească într-o singură Federaţie.

 "Avem două comisii tehnice care lucrează la setul de reguli după care ne vom ghida de acum. Din păcate, aşa se întâmpla, erau foarte multe competiţii scăzute valoric, pe care noi le premiam. Am auzit din

Citește mai departe: Bănicioiu: "Vreau să văd unificarea la karate şi pe hârtie!"

Tabara de vara 2013 - FRK WKC

TABARA DE VARA WUKF 2013În aceaste zile, la Eforie Nord, se află în plină desfăşurare “Tabăra de vară 2013″, cantonament organizat de Federaţia Română de Karate WKC, având drept scop pregătirea generală a sportivilor, dar şi selecţionarea lotului naţional lărgit în vederea participării la Campionatele Europene de karate WUKF, de la Sheffield (Anglia), din luna octombrie.

La “Tabăra de vară 2013″ iau parte 150 de sportivi, cu vârste cuprinse între 8 şi 45 ani, antrenamentele fiind conduse de patru antrenori. “Este un

Citește mai departe: Tabara de vara 2013 - FRK WKC

Campionatului Mondial de Karate WUKF

wukf 2013Sportivii români îşi vor apăra titlul suprem la ediţia a cincea a Campionatului Mondial de Karate WUKF pentru seniori şi veterani, care va avea loc între 5 şi 9 iunie la Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Capitală.

 Românii, care au ocupat primul loc în clasamentul pe medalii la ediţia a patra, din Italia, cu 16 medalii de aur, 9 de argint şi 8 de bronz, vor lupta împotriva a peste 450 de karateka de top din ţări ca Marea Britanie, Japonia, Irlanda, Spania, Portugalia,

Citește mai departe: Campionatului Mondial de Karate WUKF

KARATE-DO CUPA ȘCOLARĂ DE VARĂ

cupa de vara 20131 iunie 2013, Sala „Leonard Doroftei” , Ploiesti
Ziua Copilului, 1 iunie, a adus bucurie copiilor practicanti de Karate, dandu-le ocazie de a se reintalni atat pe tatami cat si ca prieteni. O data cu trecerea noastra (a sportivilor de la CS Conpet-Petrolul) intr-un nou sistem competitional (SKDUN), s-a format o axa Ploiesti-Brasov.
In afara de competitiile oficiale la care participam, in fiecare anotimp organizam, pe rand, o data la Ploiesti, o data la Brasov, cate o Cupa.
Intentiile mele si

Citește mai departe: KARATE-DO CUPA ȘCOLARĂ DE VARĂ

Conpet la seminariu Marius Gîlcă 5 dan SUA

porumboiu si aurelian 2013Sensei Aurelian Nicolae 4 dan, împreună cu  Cosmin Porumboiu (medaliat cu bronz la kumite la europene) , la Brașov, la seminarul ținut de sensei Marius Gîlcă, 5 Dan. Acest seminar a fost organizat de CS Karate JKA Romania, președinte Dragoș Chiru.
Marius Gîlcă este unul din pionerii karate-ului brașovean, emigrat in USA și care este președintele International Martial Arts Association Utah.
De ce acest interes al nostru pentru acest seminar? Lumea karate-ului a făcut pași mari către

Citește mai departe: Conpet la seminariu Marius Gîlcă 5 dan SUA

Lotul naţional de Karate Shotokan, medaliat la Europeanul din Ungaria

lotul national 2013Lotul naţional de karate shotokan din Republica Moldova a participat la a cea de-a III-a ediţie a Campionatelor Europene de Karate Shotokan, care s-a desfăşurat în oraşul Eger (Ungaria), perioada  5-9 aprilie 2013, iar reuşitele acestora nu au rămas mult aşteptate.

O medalie de aur, una de argint şi trei de bronz este frumosul palmares al delegaţiei noastre:

Locul I:
• Spînu Vitalii (Bălţi) – proba kumite individual , tineret, +75 kg

Locul II:
• Schiba Anastasia (Bălţi) – proba kumite

Citește mai departe: Lotul naţional de Karate Shotokan, medaliat la Europeanul din Ungaria

Publicitate