Avem 88 vizitatori și nici un membru online

Joi 13 Decembrie 2018

kangeikoLiteral "kangeiko" se traduce prin "antrenament la rece" si reprezinta salutul de bun venit in ANUL NOU al practicantilor de toate varstele, aratand angajamentul lor si pasiunea pentru KARATE.

Kangeiko se desfasoara pe o perioada de 7 zile consecutiv , dimineata devreme cand afara este inca intuneric. Aceasta este provocarea, sa te trezesti cu "noaptea in cap" si sa te antrenezi in temperaturi scazute si sa-ti depasesti limitele fizice si psihice.

Se incepe cu o incalzire temeinica in dojo apoi se pleaca la alergare pe strazile orasului. Dupa acest jogging de 20 de minute se revine in dojo si se continua antrenamnetul tehnic.

Este o saptamana grea, si nu este de mirare ca unii nu reusesc sa duca la bun sfarsit programul; este un test pentru fiecare! Ultima zi de antrenament se defasoara in totalitate in aer liber. Este o traditie care dainuie de secole in Japonia.

Dupa ultimul antrenament, rasplata este un mic dejun copios, pentru cei care au ajuns sa finalizeze KANGEIKO si un CERTIFICAT de confirmare a angajamentului si pasiunii pentru KARATE.

Pentru cei care se angajeaza pe deplin in spiritul KANGEIKO, recompensele sunt mai mari. Evenimentul de o saptamana construieste camaraderie, prietenie, determina o atitudine pozitiva si gandul ca poti sa realizezi tot ceea ce iti propui indiferent de conditii.

Publicitate