Avem 65 vizitatori și nici un membru online

Joi 13 Decembrie 2018

Presedintele si antrenor  coordonator al CS Samuraiul Satu Mare sensei Magos Robert centura neagra 5 DAN a primit invitatia de a tine un stagiu in  karate la un club de karate din Canada. Despre  Sensei Magos Robert trebuie stiut ca are centura neagra 5 DAN in karate Shotokan WKF si a fost ales de doua ori cel mai bun sportiv  al judetului nostru , totodata  a fost Campion Mondial la kata wado ryu  si de doua ori Campion European la kumite individual si echipe si vicecampion European la kata ,pe linga numeroase medalii la diferite competitii nationale si internationale.Totodata a fost premiat personal de catre ministrul tineretului sportului- ministrul G.Gingaras. Invitatia a fost facuta de un club de karate din Canada unde o sportiva de valoare mondiala de la CS Samuraiul Munteanu Patricia practica acest sport. Despre M.Patricia trebuie stiut ca a fost intotdea una printre cele mai bune meseriasi  in kata  si avea titluri europene si mondiale si titluri nationale. Patricia practica karate de 15 ani . Cei din Canada au auzit de performanta celor de la Samuraiul si asa s-a facut legatura pentru a cunoaste mai bine obiceiurile si stilul de antrenament ale “SAMURAILOR”. Stagiul va fi tinut vara acestui an.

- nu noi suntem cei mai buni si asta stim  dar un lucru este sigur ca tot cea ce facem o facem din inima cu un devotatment deosebit , am o echipa foarte buna atit profesional cit si ca instructorii  sunt harnici si pun sufletul in tot cea ce fac cu maxima atentie – ne-a declarat M.Robert.

Inca o invitatie am primit  din Ungaria , de a tine un antrenament pentru karateka unguri  la data de 19 feb. 2011 . la acest eveniment vom merge 4 karateka ( Filer ivan,Robert Soos,Csatari Attila, Robert Magos) . Ne-au invitat cei din Ungaria de la CS Tenshin Do karate club pentru a prezenta noutatile de la arbitrajul WKF . In plus au avut rugamintea de a arata tehnici de kumite (drept urmare dupa ce au vazut luptele noastre anul trecut in luna decembrie).

Publicitate