Avem 381 vizitatori și nici un membru online

Sâmbătă 18 August 2018

augusta1150 de sportivi din judeţele din Moldova, dar şi din Bistriţa-Năsăud şi Arad care s-au întrecut la Cupa Bacăului la karate shotokan în probele de kata, kumite şi kata sincron echipe.
Echipa CS Karate Tiger din Prundu Bârgăului, pregătită de sensei Vasile Dologa, a participat cu 4 sportivi în concurs, care au câştigat 9 medalii, dintre care 5 de aur, 3 argint şi una bronz.
În proba de kata sincron, echipa de fete a CS Karate Tiger a obţinut locul I (Augusta Bozga, Lăcrămioara Halostă, Florina Carafa).
La proba de kata individual, Augusta Bozga a câştigat medalia de aur, Lăcrămioara Halostă s-a clasat pe locul II, iar Florina Carafa pe locul III. Tot la kata, Dragoş Musteaţă a ocupat locul I.
La kumite, Augusta Bozga a urcat pe locul I, Lăcrămioara Halostă - locul I, Florina Carafa - locul II, iar Dragoş Musteaţă a ocupat locul II.
„A fost o competiţie de nivel ridicat. Tigrii Bârgăului au reprezentat zona cu onoare câştigând 9 medalii. Mulţumesc primarilor Doru Crişan din Prundu Bârgăului şi Vasile Dologa din Tiha Bârgăului şi doamnei Delia Moroşan pentru sprijinul acordat”, ne-a declarat sensei Vasile Dologa, preşedintele CS Karate Tiger.

Publicitate