Avem 35 vizitatori și nici un membru online

Luni 10 Decembrie 2018

lot karate  CS TargovisteÎn perioada 13-17 iunie, în Slovacia, la Nove Zamky, lotul naţional a participat la Campionatul European de Karate Shito Ryu pentru copii, cadeţi, juniori şi seniori.

Din delegaţia României au făcut parte un antrenor, doi arbitri şi zece sportivi din judeţul nostru. Astfel, de la CS Târgovişte au participat şapte sportivi, dar şi un antrenor, din partea clubului Petrom Flacăra Moreni au fost angrenaţi doi sportivi, iar de la MSC Târgovişte a fost prezent un karateka.

Ce mai bună clasare a reuşit-o Cristian Mihăieş, legitimat la CS Târgovişte, care a obţinut medalia de aur cu echipa naţională de kumite seniori, dar şi locul 3 cu lotul de kata din care au făcut parte şi Octavian Pomârleanu şi Andrei Ispas, medaliaţi şi ei cu bronz. De asemenea, sportivul târgoviştean a ocupat locul 5 la kumite individual seniori (cat. 65 kg).  Performanţe bune au reuşit şi Cătălina Vişan (locul 3 la kumite cadete, cat. 45 kg) şi Ana Maria Stan (locul 5 la kata cadete şi kumite cadete, cat. 45 kg).

Gabriel Manea, locul 3 la veterani

MSC Târgovişte a fost reprezentat la această competiţie europeană de Gabriel Manea, învăţător la Şcoala "Ioan Alexandru Brătescu-Voineşti" din Târgovişte, care a obţinut medalia de bronz la kata veterani (+45 ani).

De la Petrom Flacăra Moreni au participat Ştefan Neaga şi Andrei Safta, la kata şi kumite juniori individual, ultimul clasându-se pe locul 5 la kumite (65 kg).

Din comisia de arbitraj au făcut parte şi dâmboviţenii Ion Munteanu (MSC Târgovişte) şi Cristian Liciu (Hiwako Târgovişte).

Publicitate