Avem 60 vizitatori și nici un membru online

Joi 13 Decembrie 2018

karate wkc 2013Preşedintele Federaţiei Române de Karate WKC, Liviu Crişan, a fost ales în cadrul Adunării Generale care a avut loc în Bucureşti, joi, 6 iunie, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Mondiale de Karate WUKF, fiind anterior preluării scaunului de preşedinte prim-vicepreşedinte şi secretar general al forului mondial. Alegerile au fost organizate odată cu Campionatul Mondial de Seniori şi Vetarani, care a reunit 450 de sportivi din 33 de ţări.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, l-a felicitat pe Liviu Crişan pentru această realizare, asigurându-l de sprijinul său: „Este o mândrie pentru noi să avem încă un reprezentant din sportul românesc într-o  funcţie de conducere la nivel mondial”, a spus Bănicioiu.

Preşedintele Federaţiei Române de Karate WKC, Liviu Crişan, a menţionat: „Vreau să mulţumesc ministerului şi ministrului Nicole Bănicioiu, care a înţeles că organizarea acestui eveniment de amploare, dincolo de obţinerea de rezultate, înseamnă un plus enorm la imaginea României. Sportul este într-adevăr un ambasador extraordinar. La evenimentul care a avut loc zilele trecute,România a cucerit 24 de medalii de aur (sunt 116 categorii), cu 10 mai mult decât a doua ţară clasată, Italia şi cu 14 mai mult decât Brazilia. Suntem pentru a treia oară campioni mondiali din anul 2009 până în prezent.”

Publicitate