Avem 111 vizitatori și nici un membru online

Joi 13 Decembrie 2018

ce 2013Ferenc Kemény Sport Hall, din Ungaria - Eger a gazduit in perioada 6-7 aprilie 2013 editia a 3 a Campionatelor Europene si a Cupei Europei de karate SKDUN . La eveniment s-au intrecut 27 tari reprezentate de peste 900 concurenti care au concurat la probele de individual kata si kumite precum si echipe kata si kumite .

Ziua de 6 aprilie a fost destinata probelor individuale de kata si kumite pana la categoriile de juniori , probele de echipe si individual kata si kumite tineret si seniori desfasurandu-se in ziua de 7 aprilie .

Cele 2 sectii brasovene ,JKa Romania si CSU Brasov coordonate de sensei Dragos Chiru au deplasat alaturi de lotul national al Romaniei 13 sportivi , la finalul celor 2 zile de intrecere sportivii brasoveni inregistrand un palmares de : 3 medalii aur , 1 medalie de argint si 5 medalii de bronz .

Tohanean Denisa a devenit prima campioana europeana castigand medalia de aur la proba de kata individual gradul 4 kyu .

Sandu Cezar s-a impus la categoria de minicadeti kata gradul 4 kyu , pe locul 3 clasandu-se tot sportivul nostru Muntean Bogdan .

Marea surpriza a lotului nostru a constituito evolutia sportivului nostru Bacalu Andrei care la proba de kata copii 4 kyu , intr-o categorie cu 23 concurenti din 11 tari s-a clasat la finalul concursului pe locul 3 castigand medalia de bronz .

Maftei Gabriel si Doroftei Robert si-au disputat finala de kumite minicadeti -45 kg , impunandu-se prin decizie de arbitru Maftei Gabriel

Seitz Adina a reusit sa bifeze nu mai putin de 3 medalii de bronz fiind singura sportiva brasoveana  componenta a echipelor de kumite ale romaniei .

Rezultatele tehnice  :

locul 1 kata tohanean denisa
locul 1 kata sandu cezar
locul 1 kumite maftei gabriel
locul 2 kumite doroftei robert
locul 3 kumite adina seitz
locul 3 kumite echipe feminin seitz adina
locul 3 kumite mixt echipe seitz adina
locul 3 kata muntean bogdan
locul 3 kata bacalu andrei

Publicitate