Avem 50 vizitatori și nici un membru online

Joi 13 Decembrie 2018

Oare cine nu a auzit de Frank Brennan ? s-a nascut lin 6 mai 1960.

Astazi daca intrebati pe oricine din lumea Karateului . Cine este cel mai mare luptator si divizor comun din toate timpurile cu un grad inalt de siguranta ? Frank Brennen vi se va raspunde . Reputatia sa este recunoscuta si respectata peste tot in lume ,si va fi fara indoiala amintita in Istoria Karateului .

In 1973 cistiga calitatea de membru si incepe instruirea la Red Triangle Karate Club sub Andy Shery. Dupa un an de antrenament in 1974 el a fost introdus la prima copetitie , KUGB Northern Regional Championships la 4 kyu el a cistigat titlul la juniori kata .

Ca atlet natural , cu un grad de liniste el s-a antrenat extrem de dur sub ochiul vigilent al ambilor Maestri Enoeda si  Sensei Shery .

Brennan in 1975 a infruntat unul dintre cei mai experimentati luptatori  Andy Harris , si impotriva tuturor pronosticurilor avea sa il bata cu o impresionanta combinatie  de mawasi geri facind cistigatori Clubul Triangle iarasi . Si astfel  sa nascut o stea

De la acest succes impresionant ,Frank Brennen a continuat cu grupa KUGB , in 1978 cistigind locul 2 la seniori Kata la Campionatul european din Suedia .

Urmatorul an in Belgia ,Brennen a determinat o reusita fiind introdus la kata si kumite el a cistigat ambele categorii devenind  Marele campion din Europa devenind astfel unul din cei mai mari luptatori .

Cariera sincera a lui Brennen s-a reluat in 1990 la Campionatul mondial si Suedia unde el a luat cu echipa locul 1 dar mult mai important a tinut sa cimenteze numele Brennan care va fi mereu amintit in lumea vlaguita a karateului shotokan .

Frank Brennen continua si acum sa faca parte din KUGB , si este foarte solicitat ca instructor ,fiind recunoscut ca antrenorul cu un rol important in instruirea sportivilor .

In prezent Frank Brennen este centura neagra 7 dan

Publicitate