Avem 120 vizitatori și nici un membru online

Miercuri 14 Noiembrie 2018

FRAM - Departamentul QWAN Ki Do

Totul a început în 1980 când, un tânăr african, student al Facultăţii de Electrotehnică, punea la Iaşi bazele unui club de Arte Marţiale Vietnameze. Acesta era Maestrul GOUANDJIKA FIDELE, pe atunci Centura Neagră 3 Dang, elev al Maestrului PHAM XUAN TONG. În prezent este Director Tehnic al Federaţiei de QWAN KI DO din Republica Centrafricană, ţara sa de origine şi Ministrul Telecomunicaţiilor din aceasta ţară.

La fel ca peste tot în România, cursurile de Arte Marţiale se desfăşurau în

Citește mai departe: FRAM - Departamentul QWAN Ki Do

FRAM - Departamentul SKDUN

Shotokan karate Do a Naţiunilor Unite (SKDUN) este o organizatie non politica care lucrează pentru şi promovarea bunelor practici, principii si idealuri din karate Shotokan prin mediu de concurenta internationala, instrucţiuni tehnice, clasificari internationale , examinari si educatie pentru instructori,antrenori si studenti.

FRAM - Departamentul Ju Jitsu

    În ţara noastră, Ju-Jitsu şi-a făcut apariţia în anul 1928, cand japonezul Keishigi Ishiguro a predat un curs de Ju-Jitsu şi Judo, acesta nefiind deschis publicului larg, ci numai forţelor din armată şi ordine. Deşi a rămas în ţară noastră numai 3 luni, el a reuşit să iniţieze câţiva entuziaşti, printre care ofiţerul de poliţie Emilian Teacă şi ofiţerul de jandarmi Dumitru Carapancea. Amândoi au obţinut centura neagră, Teacă devenind mai târziu profesor la catedra de

Citește mai departe: FRAM - Departamentul Ju Jitsu

Federatia Romana de Karate Traditional

Federaţia Română de Karate Tradiţional a luat fiinţă în anul 1993, în baza Ordinului MTS nr.306/1993, sub denumirea de F.R. KARATE TRADIŢIONAL ŞI DISCIPLINE ASOCIATE” urmând ca în 1996 să devină în forma actuală şi anume F.R. KARATE TRADIŢIONAL.

Până în 1993, federaţia a făcut parte împreună cu toate celelalte stiluri care mai târziu au devenit federaţii independente, din singura federaţie de Arte Marţiale recunoscută de MTS la acea dată şi  anume F. R. de Arte Marţiale.

Federaţia

Citește mai departe: Federatia Romana de Karate Traditional

Federatia Romana de Karate WKC

Federatia Romana de Karate WKC(FRK WKC) a luat fiinta in mai 2000 prin decizia Ministerului Tineretului si Sportului de a recunoaste organizatia noastra in randul federatiilor nationale din Romania.

Radacinile organizatiei noastre dateaza inca din 1997 cand un grup de entuziasti au hotarat sa fondeze Uniunea Wado Ryu Romania (UWRR) in scopul dezvoltarii unei activitati performante in sfera Karate-ului la nivel national si international. Transformarea UWRR in FRK WKC, prin recunoasterea de

Citește mai departe: Federatia Romana de Karate WKC

Federatia Romana de Karate Kyokushin

Pare destul de greu de crezut, dar istoricul Kyokushinului românesc numără deja 30 de ani, adică mai bine de un sfert de secol. Desi nu putem spune că a existat, cel putin la început, o practică permanentă si organizată, primele contacte ale românilor cu miscarea de Kyokushin rămân evenimente extrem de importante si notabile. Ca să stii unde vrei să ajungi, trebuie să afli de unde ai pornit. Apoi, nu numai

Citește mai departe: Federatia Romana de Karate Kyokushin

Federatia Romana de-Karate Modern

Constituire F.R.K.M.

Federatia Romana de Karate Modern s-a constituit in baza Ordinului M.T.S. nr. 491 din 28.11.1997. Adunarea Generala pentru aprobarea statutului F.R.K.M. a avut loc pe data de 20.12.1997.
Ca urmare a aplicarii Legii 69/2000, privind reorganizarea federatiilor sportive nationale, pe data de 16.12.2001, a avut loc, Adunarea Generala de Reorganizare a F.R.K.M., la care au participat 35 de cluburi sportive, reorganizate, conform O.G. 26/2000, reprezentante ale celor 4 stiluri

Citește mai departe: Federatia Romana de-Karate Modern

Publicitate